Podekurser

I foråret 2023 holder  jeg igen kurser hvor en eftermiddag i drivhuset byder på instruktion, fingrene i skidtet og en god historie om mange af de gamle frugtsorter. Der er masser af forskellige podekviste,værktøj og kaffe. Det plejer at være både hyggeligt og lærerigt – og holdet bliver ikke for stort. Det koster 200 kr at deltage på mine egne kurser. Der til skal lægges 20 kr pr træ du vælger at pode.

Jeg holder podekursus søndag d.5. marts, lørdag d.11.marts og desuden søndag d. 19 marts. Kurset begynder kl. 13.30 og vi fortsætter til vi ikke gider mere. Kurserne 5.marts, 11. marts og 19. marts er fyldt op men jeg holder et kursus mere

Fredag d. 17. marts kl 15  – 18 i drivhuset på Hovhedevej 3. Tilmelding til 42389870 eller mail naturkarsten@gmail.com.

 

 

 

 

 

Jeg holder også kurser andre steder i samarbejde med andre gode folk – men her kan man godt risikere at der kommer rigtig mange deltagere så det faglige udbytte bliver knapt så stort. Der vil også være deltagerbetaling ved disse kurser men priserne svinger fra kursus til kursus – undersøg selv hos de foreninger som står bag.

Der er podekursus i samarbejde med Wøldikes haves venner og Midthimmerlands havekreds 4. marts kl. 10 – 13. Det forgår i sognehuset ved kirken i Øster Hornum Det bliver et godt kursus – hvor du må regne med at der kommer mange deltagere

Der er aftenkursus sammen med Boldrup museum.d. 9 marts 2023.   Det plejer at være et kursus med mange deltagere – men hamrende hyggeligt alligevel. Se mere på museets hjemmeside eller fjæsen.

Der er planlagt podekursus på Mosbjerg husmandssted i samarbejde med Vendsyssel historiske museum  Det er udendørs med lærkesang og forårsluft eller måske indendørs i snestorm. Det er d. 25. marts kl 13-15

Der er podeaften på Nørregårdens besøgsgård 8. marts kl. 19. Det er indendørs, sikkert ret koldt – men hyggeligt bliver det.

 Der er kursus  i Vokslev (vokseværket) søndag d. 12. marts fra kl 13. Det bliver OSSE hyggeligt

Der kan sagtens blive flere kurser. Skal du selv holde kursus og mangler et fingersnildt snakkehoved med en stor kasse podekviste og grundstammer, så sig til. Så laver vi et kursus.