Podekurser

I foråret 2021 holder  jeg igen kurser hvor en eftermiddag i drivhuset byder på instruktion, fingrene i skidtet og en god historie om mange af de gamle frugtsorter. Der er masser af forskellige podekviste,værktøj og kaffe. Det plejer at være både hyggeligt og lærerigt – og holdet bliver ikke for stort. Det koster 150 kr at deltage på mine egne kurser. Der til skal lægges 20 kr pr træ du vælger at pode.

Jeg har endnu ikke helt styr på datoer til disse kurser, men lørdag d. 6 marts, søndag d. 7 marts og søndag d. 14 marts er gode bud. Vi skal måske være på meget små hold grundet virus – vi skal måske slet ikke mødes grundet virus…der er så meget uafklaret at det endnu er for tidligt at sige noget konkret.

 

 

 

Jeg holder også kurser andre steder i samarbejde med andre gode folk – men her kan man godt risikere at der kommer rigtig mange deltagere så det faglige udbytte bliver knapt så stort. Der vil også være deltagerbetaling ved disse kurser men priserne svinger fra kursus til kursus – undersøg selv hos de foreninger som står bag.

Der er podekursus i samarbejde med Midthimmerlands havekreds hos Ålborg planteskole i Godthåb 13 marts 2021 Det bliver et godt kursus – hvor du selv skal have stol og klapbord med – for vi skal være i Jens´s drivhus – med god afstand.

Der er måske aftenkursus sammen med Boldrup museum.   Det plejer at være et kursus med alt for mange deltagere – men hamrende hyggeligt alligevel.

Der er planlagt podekursus på Mosbjerg husmandssted i samarbejde med Vendsyssel historiske museum  Det er udendørs med lærkesang og forårsluft eller måske indendørs i snestorm

Der kan sagtens nå at komme flere kurser – skal du selv arrangere et og mangler en kursusleder – så ring. Vi kan også risikere at alt er aflyst – og så har jeg RIGTIG mange grundstammer til salg i planteskolen.