vPodekurser

I foråret 2022 holder  jeg igen kurser hvor en eftermiddag i drivhuset byder på instruktion, fingrene i skidtet og en god historie om mange af de gamle frugtsorter. Der er masser af forskellige podekviste,værktøj og kaffe. Det plejer at være både hyggeligt og lærerigt – og holdet bliver ikke for stort. Det koster 150 kr at deltage på mine egne kurser. Der til skal lægges 20 kr pr træ du vælger at pode.

Jeg holder podekursus lørdag d.5. marts, søndag d.13. marts og hvis der er behov også lørdag d. 19 marts. Kurset begynder kl. 13.30 og vi fortsætter til vi ikke gider mere. Tilmelding til 42389870 eller mail naturkarsten@gmail.com.

De tre kurser er alle fuldtegnede, men derfor kan du godt komme på kursus i drivhuset.

Søndag d. 27 marts kl 13.30 er der igen mulighed for at fumle med pinde og elastikker – for jeg holder et ekstra kursus “på utallige opfordringer”. Der er da mindst en som har bedt om det så der er meget god plads til flere.

 

 

 

Jeg holder også kurser andre steder i samarbejde med andre gode folk – men her kan man godt risikere at der kommer rigtig mange deltagere så det faglige udbytte bliver knapt så stort. Der vil også være deltagerbetaling ved disse kurser men priserne svinger fra kursus til kursus – undersøg selv hos de foreninger som står bag.

Der er podekursus i samarbejde med Midthimmerlands havekreds 12. marts Der kommer mere detaljerede info når vi har styr på detaljerne. Det bliver et godt kursus – hvor du må regne med at der kommer mange deltagere

Der er aftenkursus sammen med Boldrup museum.d. 3 marts 2022.   Det plejer at være et kursus med mange deltagere – men hamrende hyggeligt alligevel. Se mere på museets hjemmeside eller fjæsen.

Der er planlagt podekursus på Mosbjerg husmandssted i samarbejde med Vendsyssel historiske museum  Det er udendørs med lærkesang og forårsluft eller måske indendørs i snestorm. Det er d. 26. marts kl 13-15

Der er planlagt to podekurser i samarbejde med Vild med Rebild 6. marts og 20 marts.De holdes to forskellige steder i Rebild kommune – info følger.

Der kan sagtens blive flere kurser. Skal du selv holde kursus og mangler et fingersnildt snakkehoved med en stor kasse podekviste og grundstammer, så sig til. Så laver vi et kursus.