TV produktion blev en del af min hverdag i 2012 da jeg blev opfordret til at lave serien Offroad Nordjylland til TV2N. Det tog et par sæsoner at lave 24 afsnit fra den vidunderlige nordjyske naturs perler. Så fortsatte arbejdet med Gudenåen – en rejse på floden for TV2OJ. Det blev til 12 programmer fra Danmarks største vandløb. Så fortsatte arbejdet med Langt højere bjerge også for TV2 OJ. Der blev også 12 programmer fra de østjyske bjergtinder.  Ind i mellem blev der tid til at lave TV2N´s juleprogrammer Nisserne på slottet fra Dronninglund slot og TV2N´s sommerprogrammer fra Blokhus.

Siden 2017 har  du kunnet følge livet på Hovheden i programserien Hos Karsten på kanalen TVfritid. Vi sender mandag, onsdag og fredag på kanal Nord kl 16 og kl 23..

 Her finder du også programserien Karsten besøger hvor spændende mennesker kommer til orde når jeg besøger dem med kamera og mikrofon.

 

Husk at hvis du savner nye programmer er det hos kanalerne du skal klage – jeg er ganske uden indflydelse på de utallige genudsendelser!!

klik ind på fanerne under de enkelte programmer og se mere af det vi har lavet

Jeg bruger mange dage om året på landevejene med det formål at holde foredrag, fortælleaftner og eftermiddage med højskolesangbogen og klaveret.Alt det kan du læse mere om under fanen foredrag og fortælling.